Cartof umplut cu cruditati pe pat de salata Kale
Portii Timp de preparare
2portii 10min
Timp de gatire
90min
Portii Timp de preparare
2portii 10min
Timp de gatire
90min
Ingrediente
Etape
  1. Am spalat bine cartofii si i-am strapuns cu o furculita, iar apoi i-am pus la cuptor la 200 grade Celsius pentru aprox 1h30 min, pana cand a patruns furculita usor in ei.
  2. Apoi i-am taiat in jumatate, pe lungime, am pus untul de caju (10 g pe o bucata) si am lasat sa se raceasca putin.
  3. Am aranjat salata Kale pe farfurie si am pregatit umplutura de cruditati (am spalat legumele, le-am tocat marunt, am amestecat si am pus putina sare neagra de Himalaya, fara ulei sau otet). Am pus apoi salata de cruditati peste cartoful taiat si deasupra am mai pus fasolea boabe.
  4. Este o varianta de pranz foarte sanatoasa, destul de rapida si este si foarte gustoasa 🙂 daca doriti, mai puteti presara niste smantana de caju sau un sos tzatziki 🙂
  5. Va doresc pofta buna si zile cu soare si cu multa energie 🙂