Clatite cu spanac, ciuperci si sos de caju
Portii Timp de preparare
15clatite 5min
Timp de gatire
30min
Portii Timp de preparare
15clatite 5min
Timp de gatire
30min
Ingrediente
Clatite
Umplutura (salata de ciuperci)
Etape
Clatite
  1. Am amestecat ingredientele uscate cu un tel de inox, iar apoi am adaugat treptat apa si am amestecat continuu. Eu am pus mai multa apa, pentru ca am dorit sa iasa mai subtiri clatitele, insa daca doriti sa fie precum lipiile atunci adaugati mai putina apa. Ulterior le-am copt pe rand, pe o tigaie antiaderenta stropita cu ff putin ulei.
Umplutura
  1. Am pus in blender nucile de caju hidratate anterior, cu cateii de usturoi, sarea, zeama de lamaie, uleiul de masline si putina apa (cat sa acopere compozitia, dar sa fie consistenta unei maioneze) si am blenduit ff bine pana a iesit o pasta fina, precum maioneza. Apoi am amestecat cu mararul tocat marunt si cu ciupercile decongelate, scurse de apa si tocate marunt.
  2. Apoi am intins umplutura pe fiecare clatita, am pus rondele subtiri de ardei capia si le-am rulat.
  3. Le-am servit alaturi de o multime de cruditati 🙂
  4. Pofta buna si zile cu soare si muuulta energie va doresc 🙂