Timp de preparare | 5 min |
Timp de gatire | 10 min |
Timp de asteptare | 3 ore |
Portii |
|
Ingrediente
- 2 cani caju (crud si nesarat)
- 3/4 cana suc portocale (proaspat stors)
- 3 linguri ulei cocos (topit la bain-marie)
- 2 linguri miere de albine (groasa)
- 1 lingurita pudra roscove (carob)
Ingrediente
|
|
Etape
- Se pun toate ingredientele (in afara de pudra de roscove) in robotul cu lama in forma de S, sau un blender de mare putere (minim 1000-1200 W) si se mixeaza foarte bine, pana se obtine o pasta groasa, dar fina. Daca mai e nevoie se mai poate adauga suc de portocale, pentru a obtine o consistenta semifluida.
- Se pune amestecul intr-o tava de 15x10 cm aproximativ, pe fundul careia am pus hartie de copt si se niveleaza, iar deasupra am presarat pudra de roscove. Se poate orna cu ce doriti, insa eu am ales pudra de roscove, pentru a fi potrivit si pentru copii desertul.
- Se pune la congelator pentru 3-4 ore, sau peste noapte. Inainte de a se servi, se scoate cu 15 min inainte la temperatura camerei, iar apoi il taiati dupa cum doriti (eu l-am taiat in patratele mici).
- Pofta buna si zi frumoasa va doresc!