Desert vegan cu caju si portocale

caju-lemon-cake-1280x720.jpg
Printează rețeta
Desert vegan cu caju si portocale
Desert vegan cu caju si portocale
Timp de preparare 5 min
Timp de gatire 10 min
Timp de asteptare 3 ore
Portii
Ingrediente
Timp de preparare 5 min
Timp de gatire 10 min
Timp de asteptare 3 ore
Portii
Ingrediente
Desert vegan cu caju si portocale
Etape
  1. Se pun toate ingredientele (in afara de pudra de roscove) in robotul cu lama in forma de S, sau un blender de mare putere (minim 1000-1200 W) si se mixeaza foarte bine, pana se obtine o pasta groasa, dar fina. Daca mai e nevoie se mai poate adauga suc de portocale, pentru a obtine o consistenta semifluida.
  2. Se pune amestecul intr-o tava de 15x10 cm aproximativ, pe fundul careia am pus hartie de copt si se niveleaza, iar deasupra am presarat pudra de roscove. Se poate orna cu ce doriti, insa eu am ales pudra de roscove, pentru a fi potrivit si pentru copii desertul.
  3. Se pune la congelator pentru 3-4 ore, sau peste noapte. Inainte de a se servi, se scoate cu 15 min inainte la temperatura camerei, iar apoi il taiati dupa cum doriti (eu l-am taiat in patratele mici).
  4. Pofta buna si zi frumoasa va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *