Timp de preparare | 10 min |
Timp de gatire | 90 min |
Portii |
portii
|
Ingrediente
- 2 buc cartofi mari
- 10 buc rosii cherry
- 2-3 buc ceapa rosie
- 250 g porumb fiert (conserva fara zahar)
- 1 buc avocado mare copt f bine
- 2 buc ardei capia medii
- 20 g unt caju (puteti folosi si unt normal, recomand in acest caz varianta Lurpack cu ulei masline)
- 1 lingura seminte susan integral
- 40 g salata Kale
- 300 g fasole boabe fiarta
- 1/2 buc castravete Fabio
Ingrediente
|
|
Etape
- Am spalat bine cartofii si i-am strapuns cu o furculita, iar apoi i-am pus la cuptor la 200 grade Celsius pentru aprox 1h30 min, pana cand a patruns furculita usor in ei.
- Apoi i-am taiat in jumatate, pe lungime, am pus untul de caju (10 g pe o bucata) si am lasat sa se raceasca putin.
- Am aranjat salata Kale pe farfurie si am pregatit umplutura de cruditati (am spalat legumele, le-am tocat marunt, am amestecat si am pus putina sare neagra de Himalaya, fara ulei sau otet). Am pus apoi salata de cruditati peste cartoful taiat si deasupra am mai pus fasolea boabe.
- Este o varianta de pranz foarte sanatoasa, destul de rapida si este si foarte gustoasa 🙂 daca doriti, mai puteti presara niste smantana de caju sau un sos tzatziki 🙂
- Va doresc pofta buna si zile cu soare si cu multa energie 🙂