Cartof umplut cu cruditati pe pat de salata Kale

20191214_183721.jpg
Printează rețeta
Cartof umplut cu cruditati pe pat de salata Kale
Cartof umplut cu cruditati pe pat de salata Kale
Timp de preparare 10 min
Timp de gatire 90 min
Portii
portii
Ingrediente
Timp de preparare 10 min
Timp de gatire 90 min
Portii
portii
Ingrediente
Cartof umplut cu cruditati pe pat de salata Kale
Etape
  1. Am spalat bine cartofii si i-am strapuns cu o furculita, iar apoi i-am pus la cuptor la 200 grade Celsius pentru aprox 1h30 min, pana cand a patruns furculita usor in ei.
  2. Apoi i-am taiat in jumatate, pe lungime, am pus untul de caju (10 g pe o bucata) si am lasat sa se raceasca putin.
  3. Am aranjat salata Kale pe farfurie si am pregatit umplutura de cruditati (am spalat legumele, le-am tocat marunt, am amestecat si am pus putina sare neagra de Himalaya, fara ulei sau otet). Am pus apoi salata de cruditati peste cartoful taiat si deasupra am mai pus fasolea boabe.
  4. Este o varianta de pranz foarte sanatoasa, destul de rapida si este si foarte gustoasa 🙂 daca doriti, mai puteti presara niste smantana de caju sau un sos tzatziki 🙂
  5. Va doresc pofta buna si zile cu soare si cu multa energie 🙂

by Cris

Nutriționist-dietetician și farmacist :)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *