Clatite cu spanac, ciuperci si sos de caju

clatitee.jpg
Printează rețeta
Clatite cu spanac, ciuperci si sos de caju
Clatite cu spanac, ciuperci si sos de caju
Timp de preparare 5 min
Timp de gatire 30 min
Portii
clatite
Ingrediente
Clatite
Umplutura (salata de ciuperci)
Timp de preparare 5 min
Timp de gatire 30 min
Portii
clatite
Ingrediente
Clatite
Umplutura (salata de ciuperci)
Clatite cu spanac, ciuperci si sos de caju
Etape
Clatite
  1. Am amestecat ingredientele uscate cu un tel de inox, iar apoi am adaugat treptat apa si am amestecat continuu. Eu am pus mai multa apa, pentru ca am dorit sa iasa mai subtiri clatitele, insa daca doriti sa fie precum lipiile atunci adaugati mai putina apa. Ulterior le-am copt pe rand, pe o tigaie antiaderenta stropita cu ff putin ulei.
Umplutura
  1. Am pus in blender nucile de caju hidratate anterior, cu cateii de usturoi, sarea, zeama de lamaie, uleiul de masline si putina apa (cat sa acopere compozitia, dar sa fie consistenta unei maioneze) si am blenduit ff bine pana a iesit o pasta fina, precum maioneza. Apoi am amestecat cu mararul tocat marunt si cu ciupercile decongelate, scurse de apa si tocate marunt.
  2. Apoi am intins umplutura pe fiecare clatita, am pus rondele subtiri de ardei capia si le-am rulat.
  3. Le-am servit alaturi de o multime de cruditati 🙂
  4. Pofta buna si zile cu soare si muuulta energie va doresc 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *