Timp de preparare | 5 min |
Timp de gatire | 10 min |
Timp de asteptare | 3 h |
Portii |
|
Ingrediente
- 4 legaturi patrunjel proaspat
- 1 buc ceapa rosie medie
- 2 catei usturoi
- 50 g bulgur
- 3 fire menta proaspata
- 4 buc rosii medii
- 1 buc ardei capia mare
- 2 linguri ulei extravirgin masline
- 2-3 linguri seminte susan integral
- 1/2 lamaie stoarsa (zeama de la 1/2 lamaie)
- 1/4 lingurita Kala Namak (sare neagra de Himalaya) (sau alt tip de sare)
- 1 buc castravete mediu
Ingrediente
|
|
Etape
- Am pus bulgurul in apa la hidratat pentru 3 h aproximativ..daca aveti timp se lasa si mai mult, ideal peste noapte.
- Am spalat bine toate legumele, iar apoi le-am tocat marunt si le-am pus intr-un bol. Am adaugat apoi bulgurul hidratat anterior, sarea, piperul, uleiul de masline, zeama de lamaie si la final am presarat semintele de susan si am amestecat bine compozitia.
- Se poate servi ca atare, sau alaturi de 1 felie de paine integrala cu hummus sau cu vinete (fara maioneza) sau cartofi la cuptor.
- Va doresc pofta buna si zile cu multa energie 🙂