Timp de preparare | 5 min |
Timp de gatire | 20 min |
Portii |
portii
|
Ingrediente
- 6 frunze salata Kale (poate fi inlocuita cu rucola 30 g, salata verde, Bok-Choy, valeriana, spanac baby, etc)
- 1 buc ardei capia mare
- 2 buc ceapa rosie medie
- 1 lingura seminte susan integral
- 1 conserva naut Sun Food (are mult mai putina sare) (scurs de apa)
- 10 buc rosii cheryy
- 10 buc masline Kalamata
- 2 buc morcovi medii (razuiti pe razatoarea mare)
- 1 lingura ulei masline extravirgin
- 1-2 linguri otet din cidru de mere (recomand firma De Nigris - este in Kaufland, Auchan, etc)
Ingrediente
|
|
Etape
- Am spalat bine toate legumele. Daca nu sunt ecologice, recomand sa le tineti 15 min in apa cu bicarbonat si inca 10 min in apa cu otet de mere (pentru a elimina din pesticide).
- Am tocat toate legumele, iar la sfarsit am adaugat nautul si semintele de susan, peste care am presarat uleiul si cidrul de mere. Am mai pus putina sare, dar e optional. Potriviti la gust din otet si ulei (dar maxim 2 linguri ulei masline).
- Si, salata e gata sa fie servita. Merge foarte bine pentru o cina usoara, plina de energie.
- Va doresc pofta buna si zile cu soare si multa energie 🙂